Despre noi

BINE ATI VENIT!

Societatea Comercială Construcţii Feroviare „Moldova” S.A. s-a înfiinţat în anul 1950 la Iaşi, în scopul executării lucrărilor aferente căilor de comunicaţii şi telecomunicaţii pe întregul teritoriu de Est al Romaniei.

Societatea Comercială Construcţii Feroviare „Moldova” S.A. Iaşi face parte din categoria firmelor de tradiţie, din aceasta parte a tarii, fiind un lider recunoscut al pieţei construcţiilor feroviare, activeaza in toate sectoarele de constructii, indeosebi in constructiile de cale ferata, drumuri si poduri.

Această poziţie s-a obţinut printr-o flexibilitate organizatorică bună şi dotare logistică superioară.


Managementul calitatii

Societatea este certificata conform sistemului de management al calitatii standard ISO 9001:2008, detine certifcat de calificare a executiei constructiilor eliberat de ARACO Romania, autorizatii de furnizor si agremente eliberate de organismul de certificare AFER.

Misiune:

Furnizarea unui pachet integrat de servicii in domeniul investitiilor si constructiilor.

 

Personalul 

Circa 180 salariaţi - muncitori calificaţi în toate domeniile (constructori de cale ferata,instalatori, fierari betonisti, dulgheri, asfaltatori, mecanici) si cca. 20 ingineri si tehnicieni cu experienţa şi agrementări pe profil de: construcţii cai ferate, construcţii drumuri si poduri, construcţii civile si edilitare, canalizări si aducţiuni de apa.

Noi punem accent pe durabilitatea, funcţionalitatea şi siguranţa produselor oferite cât şi pe promptitudinea, corectitudinea şi competenţa pentru servicii.

În domeniul protecţiei mediului se pune accent pe aplicarea noilor tehnologii în domeniu, care să fie nepoluante, materiale de calitate, certificate şi garantate, care să asigure la standarde europene securitatea ecologică şi sanitară a utilizatorilor produselor firmei.